Indoor skiën in Eindhoven

Biggelaar Indoorski

Professioneel of beginnersniveau,... Voor iedereen is er wel een plaats op de indoor skibaan van Biggelaar Indoorski in Eindhoven.

Nog even oefenen voordat we op wintersport gaan, nog even de fijne kneepjes van het vak leren zodat we geen lessen meer hoeven te nemen in Oostenrijk. Gedachten om te beginnen aan skilessen bij Biggelaar Indoorski. De ski instructeurs leren u de fijne kneepjes van het skiën. Of u nu wilt leren skiën of snowboarden bij Biggelaar Indoorski is er voor ieder niveau persoonlijke aandacht.

Biggelaar Indoorski biedt u naast persoonlijke lessen ook diverse feesten en recepties. Vier uw bedrijfsuitje bij Biggelaar Indoorski. Gezellig met al u collega's een dagje skiën of snowboarden en afsluiten met een receptie of een bruisend (ski)feest. 

Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht. Ski of snowboard lessen zijn voor de kleintjes ook goed te doen. De ski leraar leert hen hoe ze moeten omgaan met ski's en snowboards, en wat te doen als ze vallen? Dat wordt ze allemaal bijgebracht door een van de ski leraren. Op de rollerbaan heeft u geen hinder van de oneffenheden van de sneeuw. Leer skiën of snowboarden op een vlakke en rollende baan. Er kan bijna niets fout gaan.

Kunt u niet wachten om de ski's onder de binden en wilt u ook zo'n persoonlijke ski of snowboard les? Dat is voor te stellen, bij Biggelaar Indoorski beleeft u een uitermate actieve dag.

Biggelaar Indoorski | Eindhoven | Noord Brabant | Skiën en Snowboarden | Meer informatie

 

 

Montana Snowcenter

Snowfever with Montana Snowcenter!

Valkenswaard heeft een indoorskibaan voor alle leeftijden. Met de familie er een dagje op uit. Lekker skiën en oefenen voor die wintersport vakantie van volgende week. Met de hele familie gezellig een dagje naar Montana Snowcenter.

Montana Snowcenter biedt u diverse mogelijkheden als het gaat om skiën en snowboarden. Met grote groepen of met kleine groepen kunt u heerlijk skiën. Afsluitend met een hapje en een drankje, even uitrusten en even vertellen hoe goed iedereen kan skiën.

Heeft u zelf een sneeuwfeest? maar is het zomer en ligt er nog geen sneeuw? Op een sneeuwfeest hoort natuurlijk sneeuw. Dan kunt u sneeuw halen bij Montana Snowcenter. Montana Snowcenter heeft voor u sneeuw op locatie. U regelt een locatie, wij de sneeuw.

Kunt u nog niet zo goed skiën, maar wil u het wel proberen? Dan kunt u natuurlijk ook ski lessen volgen bij een van de skileraren. Bij een van de skiclinics leert u de fijne kneepjes van het skiën en/of snowboarden.

Montana Snowcenter | Valkenswaard | Sneeuwpret voor iedereen | Meer informatie